Városi Zöld Séta - Budán / 2022.11.13.

2022.10.21
Libanoni cédrus / Fotó: M.Regina
Libanoni cédrus / Fotó: M.Regina
Panoráma az Apáthy-szikláról / Fotó: M.Regina
Panoráma az Apáthy-szikláról / Fotó: M.Regina
Havas táj az Apáthy-sziklánál / Fotó: M.Regina
Havas táj az Apáthy-sziklánál / Fotó: M.Regina


Városi Zöld Séta - Budán
2022. november 13. - vasárnap


Városi Zöld Séta programsorozat következő helyszíne a fővárosban, Budán található. Egészen pontosan Hűvösvölgy környékét fogjuk körbejárni, ott felfedezzük majd a szebbnél szebb természetközeli helyeket és érdekességeket. A program jelentős részében zöld környezetben fogunk haladni.

Ha Te is szeretnéd megismerni Buda zöld oldalát 1 nap alatt, akkor tarts velem és adok egy kis ízelítőt a városrész csodáiból. :)


  • Időpont: 2022. november 13. (vasárnap) - 9:30 - 14:00
  • Találkozó: 9:30 - Budapest, Hűvösvölgyi Lángosos mellett (Hűvösvölgyi út 209.)
  • Túra típusa: Körtúra
  • LátnivalókMátyás király Vadaskertje, Kecske-hegy, Árpád-kilátó, Apáthy-szikla, Libanoni cédrus
  • Táv: 9 km
  • Szintkülönbség: 280 m
  • Kinek ajánlott: KEZDŐ TÚRÁZÓK számára is
  • Részvételi díj: 5.000 Ft/fő előre utalással és VIP tagoknak vagy 5.500 Ft/fő készpénzzel a helyszínen, mely tartalmazza a program szervezését, valamint a túra vezetését az MTSZ által minősített, bronzjelvényes túravezetővel.
  • Jelentkezési határidő: 2022. november 10. (csütörtök) 20:00 óra
  • Utazás: egyénileg*

FONTOS

A túrán való részvétel a korlátozott létszám miatt (min. 7 fő, max. 15 fő) ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Ha szeretnél a túrán részt venni kérlek, töltsd ki a lenti jelentkezési lapot. Nem elegendő az "Ott leszek" jelölése a Facebook eseménynél.

*Információk az utazáshoz

Autóval utazóknak

A találkozási pont Budapesten, a 2. kerületben, Hűvösvölgyben a Hűvösvölgyi út 209. szám előtti Lángosozónál található. Amennyiben autóval érkezel, javaslom, hogy a Hűvösvölgyi P+R parkoló címét (Budapest, Hűvösvölgyi út 205.) írd be a Waze vagy a Google Maps alkalmazásba.

Ha van 1-2 szabad hely az autódban és szívesen utaznál együtt a túrára érkezőkkel, javaslom, hogy hirdesd meg a telekocsis lehetőségedet a túra Facebook eseményénél. Így kevésbé terhelődik a környezet és még az üzemanyag költség is eloszlik.

Tömegközlekedéssel utazóknak

A találkozási ponthoz (Hűvösvölgyi út 209. szám melletti lángosozónál) a Széll Kálmán térről (korábbi Moszkva tér) 56 vagy 61 jelzésű villamossal átszállás nélkül juthatsz el.


Találkozunk az erdő szélén!


- A sétán minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés a fentiek tudomásulvételét és elfogadását jelenti. Az időjárási és/vagy a terepi viszontagságok figyelembevételével az útvonal/program változtatásának jogát fenntartom.-

A regisztráció erre a túrára már lezárult.
Nézz körül a NaTúra-Naptárban a soron következő túrák között.