Túra a Nagy-Szénásra - 2022.08.13.

2022.07.19
Nagyboldogasszony templom / Fotó: zordidok.blog.hu

Túra a Nagy-Szénásra
2022. augusztus 13. - szombat
Nagykovácsi, Budai-hegység


Nagykovácsi fölött magasodik kivételesen szép panorámával rendelkező Nagy-Szénás kopasz teteje. Ez lesz ennek a túrának az ékköve, ahová - bizton állíthatom - megéri felmenni! Aki egyszer járt már a Nagy-Szénáson, az aztán majd sokszor visszavágyódik oda. Tarts velem és nézd meg a saját szemeddel!

  • Időpont: 2022. augusztus 13. (szombat), 9:00 - 15:00
  • Találkozó: 9:00 - Nagykovácsi, Nagyboldogasszony templom
  • Túra típusa: Körtúra
  • Látnivalók: Kutya-hegy, Nagy-Szénás
  • Táv: 14 km
  • Szintkülönbség: 415 m
  • Kinek ajánlott: akár KEZDŐ TÚRÁZÓK számára is
  • Részvételi díj: 3.000 Ft/fő előre utalással és VIP tagoknak vagy 3.500 Ft/fő készpénzzel a helyszínen, mely tartalmazza a program szervezését, valamint a túra vezetését az MTSZ által minősített, bronzjelvényes túravezetővel.
  • Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 11. (csütörtök) 17:00 óra
  • Utazás: egyénileg*

FONTOS

A túrán való részvétel a korlátozott létszám miatt (min. 7 fő, max. 15 fő) ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Ha szeretnél a túrán részt venni kérlek, töltsd ki a lenti jelentkezési lapot. Nem elegendő az "Ott leszek" jelölése a Facebook eseménynél.


KUTYA GAZDIK, FIGYELEM!

A vadon élő állatok háborítatlansága érdekében ezen a túrán KUTYUSOK A TÚRA TELJES IDŐTARTAMA ALATT KIZÁRÓLAG PÓRÁZON VEZETVE VEHETNEK RÉSZT!

Megértéseteket köszönöm!


*Információk az utazáshoz

Autóval utazóknak

A találkozási pont Nagykovácsiban, a Nagyboldogasszony templomnál lesz. Amennyiben autóval érkezel, javaslom, hogy GPS alkalmazással kövesd a link alatti címet. Autóddal a településen kijelölt parkolókban, a KRESZ szabályait betartva parkolhatsz majd.

Ha van 1-2 szabad hely az autódban és szívesen utaznál együtt a túrára érkezőkkel, javaslom, hogy hirdesd meg a telekocsis lehetőségedet a túra Facebook eseményénél. Így kevésbé terhelődik a környezet és még az üzemanyag költség is eloszlik.

Tömegközlekedéssel utazóknak

A találkozási ponthoz a Budapestről, Hűvösvölgyből a 63 jelzésű autóbusszal átszállás nélkül, menetrend szerint kb. 20-25 perc alatt juthatsz el.

Találkozzunk az erdő szélén! :)

- A túrán minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés a fentiek tudomásulvételét és elfogadását jelenti. Az időjárási és/vagy a terepi viszontagságok figyelembevételével az útvonal/program változtatásának jogát fenntartom.-

Erre a túrára a regisztráció lezárult! Amennyiben szeretnél időn túl jelentkezni, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a +36 70 639 26 47 telefonszámon.