Különleges NaTúra Szülinapi Piknik - 2024.07.06.

2024.05.22
Menyházi Regina a NaTúra megálmodója
Menyházi Regina a NaTúra megálmodója
Nyár eleji látkép a piknik helyszínről / Fotó: M.Regina
Nyár eleji látkép a piknik helyszínről / Fotó: M.Regina
Mezei-Tóth Viktória az Ízek & Élmények megálmodója
Mezei-Tóth Viktória az Ízek & Élmények megálmodója
Egy kis gourmet hangulat / Ízek & Élmények
Egy kis gourmet hangulat / Ízek & Élmények

Különleges NaTúra Szülinapi Piknik  
2024. július 6. - szombat
Vácduka, Nyugat-Cserhát


Július első hétvégéjét, minden évben izgatottan várom, mivel ekkor van a NaTúra születésnapja! Ebből az alkalomból pedig dukál egy szépségekkel és izgalmakkal teli Szülinapi Program, amit jövő ilyenkor majd felemlegetünk. :)

Idén az egyik kedvenc helyemet, a Nyugat-cserháti Cseke-hegyet választottam az ünneplés helyszínéül.

A program ezúttal egy kis ínyenc gasztro élménnyel lesz megfűszerezve a szülinap alkalmából! ;)

Tartsatok velem és ünnepeljük meg együtt, hogy a NaTúra által lehetőségünk van igazán természetközelien megismerni hazánk legkülönlegesebb természeti szépségeit!


 • Időpont: 2024. július 6. (szombat), 9:00 - 14:00
 • Találkozó: 9:00 - Vácduka, Béke tér 1. (önkormányzati parkoló)
 • Túra típusa: körtúra
 • Látnivalók: gyógynövények, vadvirágok, Cseke-hegyi kápolnarom
 • Gasztro élmények: kávézás és teázás a természetben, valamint az Ízek & Élmények jóvoltából minden résztvevő kap egy gourmet csomagot, mely tartalmaz 100 gr termelői lekvárt, 45 gr termelői mézet és 130 gr olajbogyókrémet egy egyedi vászonzsákban
 • Táv: 8 km
 • Szintkülönbség: 140 m
 • Kinek ajánlott: akár KEZDŐ túrázóknak is
 • Részvételi díj: 10.990 Ft/fő előre utalással, mely tartalmazza a program szervezését, a túra vezetését az MTSZ által minősített, bronzjelvényes túravezetővel, a kávét, teát, valamint az egyedi gourmet csomagot.
 • Jelentkezési határidő: 2024. július 5. (péntek) 17:00 óra
 • Utazás: egyénileg*

KUTYA GAZDIK, FIGYELEM!

A vadon élő állatok háborítatlansága érdekében ezen az eseményen KUTYUSOK A PROGRAM TELJES IDŐTARTAMA ALATT KIZÁRÓLAG PÓRÁZON VEZETVE VEHETNEK RÉSZT!

Megértéseteket köszönöm!


FONTOS

A programon való részvétel a korlátozott létszám miatt (min. 7 fő, max. 20 fő) ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Ha szeretnél a pikniken részt venni kérlek, töltsd ki a lenti jelentkezési lapot. Nem elegendő az "Ott leszek" jelölése a Facebook eseménynél.

*Információk az utazáshoz

Budapestről az M2 - fizetős (!) - autóúton, vagy a 2-es számú főúton kell Vácig menni. Az M2 autóútról a Vácduka lehajtónál kell elhagyni a fizetős útszakaszt, majd egyenesen kell tovább haladni a Vácdukára vezető úton. A faluba beérve a fő utcát kell követni. A Brunszvik Teréz Óvodát elhagyva BALRA kell majd lefordulni az első utcán, ami a falu községházája mellett lévő parkolóhoz vezet. A parkolót magas fenyőfák szegélyezik.

Ha van 1-2 szabad hely az autódban és szívesen utaznál együtt a piknikre érkezőkkel, javaslom, hogy hirdesd meg a telekocsis lehetőségedet a túra Facebook eseményénél. Így kevésbé terhelődik a környezet és még az üzemanyag költség is eloszlik.

Tömegközlekedéssel utazóknak

Vácduka megközelíthető Budapestről az alábbiak szerint:

 • Indulás busszal: Budapest, Újpest-Városkapu - 7:45
 • Érkezés: Vácduka, községháza - 8:51

Budapest megközelíthető Vácdukáról az alábbiak szerint:

 • Indulás busszal: Vácduka, községháza - 14:05
 • Érkezés: Budapest, Újpest-Városkapu - 15:11

  A pontos, napra kész menetrendi információk érdekében javaslom, hogy indulás előtt ellenőrizd le a járatok pontos indulási idejét az online elérhető menetrendek weboldalán.

  Találkozunk az erdő szélén!


  - A programon minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés a fentiek tudomásulvételét és elfogadását jelenti. Az időjárási és/vagy a terepi viszontagságok figyelembevételével az útvonal/program változtatásának jogát fenntartom. A program során fotók készülnek, melyeken a résztvevők csoportosan szerepelhetnek. A fotók megjelenhetnek a NaTúra Facebook- és weboldalán egyaránt. -