Szent Iván-éji erdei séta - 2022.06.23.

2022.06.14

Szent Iván-éji erdei séta
2022. június 23. - csütörtök


Ez az alkalom egy rendhagyó, ám remélhetőleg hagyományt teremtő esemény lesz. Számtalan hagyomány, szokás és legenda fűződik Szent Iván-éjjeléhez. A séta során közelebbről is megismerkedünk ezek közül néhánnyal a gyógynövények segítségévelA kelta hiedelmek szerint például ezen az éjjelen előbújnak rejtekeikből a tündérek, akikkel máskor nemigen találkozhatunk. Nos, lehet, hogy ezen az esti sétán a naplementén kívül talán megpillanthatunk majd a szemünk sarkából egy elsuhanó kis tündért is. Ki tudja? Hiszen ezen az estén bármi megtörténhet! ;)

  • Időpont: 2022. június 23. (csütörtök), 18:30 - 21:30
  • Találkozó: 18:30 - Normafa, Székelykapu
  • Túra típusa: Körtúra
  • Túra látnivalói: Erzsébet-kilátó, naplemente
  • Táv: 5 km
  • Szintkülönbség: 95 m
  • Kinek ajánlott:  bárkinek, aki szereti az esti sétákat
  • Részvételi díj: 3.000 Ft/fő előre utalással és VIP tagoknak vagy 3.500 Ft/fő készpénzzel a helyszínen, mely tartalmazza a program szervezését, valamint a séta vezetését az MTSZ által minősített, bronzjelvényes túravezetővel.
  • Jelentkezési határidő: 2022. június 21. (kedd), 17:00 óra
  • Utazás: egyénileg*

KUTYA GAZDIK, FIGYELEM!

A vadon élő állatok háborítatlansága érdekében ezen az eseményen KUTYUSOK A SÉTA TELJES IDŐTARTAMA ALATT KIZÁRÓLAG PÓRÁZON VEZETVE VEHETNEK RÉSZT!

Megértéseteket köszönöm!


FONTOS

A sétán való részvétel a korlátozott létszám miatt (min. 7 fő, max. 15 fő) ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Ha szeretnél a sétán részt venni kérlek, töltsd ki a lenti jelentkezési lapot. Nem elegendő az "Ott leszek" jelölése a Facebook eseménynél.

*Hasznos információk az utazáshoz

Autóval utazóknak

A találkozási pont Normafán a Székelykapunál (Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 4.) lesz. Autóddal az itt található parkolóban tudsz majd leparkolni a KRESZ szabályait betartva.

Ha van 1-2 szabad hely az autódban és szívesen utaznál együtt a túrára érkezőkkel, javaslom, hogy hirdesd meg a telekocsis lehetőségedet a túra Facebook eseményénél. Így kevésbé terhelődik a környezet és még az üzemanyag költség is eloszlik.

Tömegközlekedéssel utazóknak

A találkozási ponthoz a Budapestről, a Széll Kálmán térről a 21 vagy a 21A jelzésű autóbusszal átszállás nélkül, menetrend szerint kb. 18-20 perc alatt juthatsz el.

Találkozzunk az erdő szélén! :)

- A sétán minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés a fentiek tudomásulvételét és elfogadását jelenti. Az időjárási és/vagy a terepi viszontagságok figyelembevételével az útvonal/program változtatásának jogát fenntartom.-