Húsvéti túra a Sorrento-sziklákhoz - 2024.03.31.

2024.03.13
Egy kis geológia / Fotó: H.Évi
Egy kis geológia / Fotó: H.Évi
A Budaörsi-kopárok / Fotó: M.Regina
A Budaörsi-kopárok / Fotó: M.Regina
A Sorrento-sziklák / Fotó: M.Regina
A Sorrento-sziklák / Fotó: M.Regina

Húsvéti túra a Sorrento-sziklákhoz

2024. március 31. - vasárnap


Húsvétkor is legyünk aktívak és indítsuk együtt az idei tavaszt is egy közös túrával! Kalandozzunk együtt a Budai-hegység ikonikus helyszínein Csillebércről indulva a Budaörsi-kopárokon keresztül, a Sorrento-sziklákon át egészen Makkosmáriáig. A panorámapontokat és a különleges homokkő formációkat remélhetőleg sok szép tavaszi virág is díszíteni fogja. :)

  • Időpont: 2024. március 31. (vasárnap), 10:00 - 15:00
  • Találkozó: 10:00 - Budapest, Csillebérc, KFKI parkoló (Konkoly-Thege Miklós út 29-33.)
  • Túra típusa: Körtúra
  • Látnivalók: Piktortégla-üregek, Budaörsi-kopárok, Sorrento-sziklák, Végvári-szikla, Angyalok királynéja-templom
  • Táv: 12 km
  • Szintemelkedés: 310 m
  • Kinek ajánlott: akár KEZDŐ TÚRÁZÓK számára is
  • Részvételi díj: 4.000 Ft/fő VIP tagoknak5.000 Ft/fő előre utalással vagy 5.500 Ft/fő készpénzzel a helyszínen, mely tartalmazza a program szervezését, valamint a túra vezetését az MTSZ által minősített, bronzjelvényes túravezetővel.
  • Jelentkezési határidő: 2024. március 29. (péntek) 17:00 óra
  • Utazás: egyénileg*

FONTOS

A túrán való részvétel a korlátozott létszám miatt (min. 7 fő, max. 20 fő) ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Ha szeretnél a túrán részt venni kérlek, töltsd ki a lenti jelentkezési lapot. Nem elegendő az "Ott leszek" jelölése a Facebook eseménynél.

*Információk az utazáshoz

Autóval utazóknak

A találkozási pont Budapesten, a 12. kerületben, Csillebércen a Konkoly-Thege Miklós út 29-33. szám előtti parkolóban található. Amennyiben autóval érkezel, javaslom, hogy ezt a címet írd be a Waze vagy a Google Maps alkalmazásba.

Ha van 1-2 szabad hely az autódban és szívesen utaznál együtt a túrára érkezőkkel, javaslom, hogy hirdesd meg a telekocsis lehetőségedet a túra Facebook eseményénél. Így kevésbé terhelődik a környezet és még az üzemanyag költség is eloszlik.

Tömegközlekedéssel utazóknak

A találkozási ponthoz a Széll Kálmán térről (korábbi Moszkva tér) 221 jelzésű autóbusszal átszállás nélkül juthatsz el. A pontos és naprakész menetrendi információk érdekében kérlek, hogy indulás előtt mindenképp nézz rá a BKK menetrendi információira.

Találkozzunk az erdő szélén! :)


- A túrán minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés a fentiek tudomásulvételét és elfogadását jelenti. Az időjárási és/vagy a terepi viszontagságok figyelembevételével az útvonal/program változtatásának jogát fenntartom. A túra során fotók készülnek, melyeken a résztvevők csoportosan szerepelhetnek. A fotók megjelenhetnek a NaTúra Facebook- és weboldalán egyaránt. -

A regisztráció erre a túrára már lezárult.
Nézz körül a NaTúra-Naptárban a soron következő túrák között.