Újévi túra a Sorrento-sziklákhoz - 2024.01.01.

2023.11.28
A Budaörsi-kopárok / Fotó: M.Regina
A Budaörsi-kopárok / Fotó: M.Regina
A Sorrento-sziklák / Fotó: M.Regina
A Sorrento-sziklák / Fotó: M.Regina
Az erdő télen is szép / Fotó: M.Regina
Az erdő télen is szép / Fotó: M.Regina

Újévi túra a Sorrento-sziklákhoz

2024. január 1. - hétfő


Úgy tartják, hogy amilyen az év első napja, olyan lesz az egész évünk. Legyünk hát aktívak és indítsuk együtt a 2024-es évet is egy közös túrával! Kalandozzunk együtt a Budai-hegység ikonikus helyszínein Csillebércről indulva a Budaörsi-kopárokon keresztül, a Sorrento-sziklákon át egészen Makkosmáriáig. A panorámapontokat és a különleges homokkő formációkat remélhetőleg egy kis hó is díszíteni fogja. :)

  • Időpont: 2024. január 1. (hétfő), 10:00 - 15:00
  • Találkozó: 10:00 - Csillebérc, KFKI parkoló (Konkoly-Thege Miklós út 29-33.)
  • Túra típusa: Körtúra
  • Látnivalók: Piktortégla-üregek, Budaörsi-kopárok, Sorrento-sziklák, Végvári-szikla, Angyalok királynéja-templom
  • Táv: 12 km
  • Szintemelkedés: 310 m
  • Kinek ajánlott: akár KEZDŐ TÚRÁZÓK számára is
  • Részvételi díj: 4.000 Ft/fő VIP tagoknak5.000 Ft/fő előre utalással vagy 5.500 Ft/fő készpénzzel a helyszínen, mely tartalmazza a program szervezését, valamint a túra vezetését az MTSZ által minősített, bronzjelvényes túravezetővel.
  • Jelentkezési határidő: 2023. december 29. (péntek) 16:00 óra
  • Utazás: egyénileg*

FONTOS

A túrán való részvétel a korlátozott létszám miatt (min. 7 fő, max. 20 fő) ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Ha szeretnél a túrán részt venni kérlek, töltsd ki a lenti jelentkezési lapot. Nem elegendő az "Ott leszek" jelölése a Facebook eseménynél.

*Információk az utazáshoz

Autóval utazóknak

A találkozási pont Budapesten, a 12. kerületben, Csillebércen a Konkoly-Thege Miklós út 29-33. szám előtti parkolóban található. Amennyiben autóval érkezel, javaslom, hogy ezt a címet írd be a Waze vagy a Google Maps alkalmazásba.

Ha van 1-2 szabad hely az autódban és szívesen utaznál együtt a túrára érkezőkkel, javaslom, hogy hirdesd meg a telekocsis lehetőségedet a túra Facebook eseményénél. Így kevésbé terhelődik a környezet és még az üzemanyag költség is eloszlik.

Tömegközlekedéssel utazóknak

A találkozási ponthoz a Széll Kálmán térről (korábbi Moszkva tér) 221 jelzésű autóbusszal átszállás nélkül juthatsz el.

Találkozzunk az erdő szélén! :)


- A túrán minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés a fentiek tudomásulvételét és elfogadását jelenti. Az időjárási és/vagy a terepi viszontagságok figyelembevételével az útvonal/program változtatásának jogát fenntartom. A túra során fotók készülnek, melyeken a résztvevők csoportosan szerepelhetnek. A fotók megjelenhetnek a NaTúra Facebook- és weboldalán egyaránt. -

A regisztráció erre a túrára már lezárult.
Nézz körül a NaTúra-Naptárban a soron következő túrák között.