Panorámatúra a Nagy-Szénáson - 2023.06.11.

2023.05.16
Panoráma a Kutya-hegyről / Fotó: M.Regina
Panoráma a Kutya-hegyről / Fotó: M.Regina
Kereszt a Nagy-Szénáson / Fotó: M.Regina
Kereszt a Nagy-Szénáson / Fotó: M.Regina
A Nagy-Szénás / Fotó: M.Regina
A Nagy-Szénás / Fotó: M.Regina
Merengő pad a Nagy-Szénáson / Fotó: M.Regina
Merengő pad a Nagy-Szénáson / Fotó: M.Regina

Panorámatúra a Nagy-Szénáson
2023. június 11. - vasárnap

A Budai-hegységben, Nagykovácsi fölött magasodik többek között a kivételesen szép panorámával rendelkező Nagy-Szénás kopasz teteje is, ahová mindenkép  megéri felmenni. Ezen a túrán néhány kisebb kilátópontot és természetesen a Nagy-Szánást is érinteni fogjuk. Ha van távcsöved, ne hagyd otthon. ;)


  • Időpont: 2023. június 11. (vasárnap), 9:30 - 15:00
  • Találkozó: 9:30 - Nagykovácsi, Nagyboldogasszony templom
  • Túra típusa: Körtúra
  • Panorámapontok: Kutya-hegy, Nagy-Szénás (panoráma)
  • Táv: 15 km
  • Szintkülönbség: 350 m
  • Kinek ajánlott: akár KEZDŐ túrázók számára
  • Részvételi díj: 4.000 Ft/fő VIP tagoknak5.000 Ft/fő előre utalással vagy 5.500 Ft/fő készpénzzel a helyszínen, mely tartalmazza a program szervezését, valamint a túra vezetését az MTSZ által minősített, bronzjelvényes túravezetővel.
  • Jelentkezési határidő: 2023. június 9. (péntek) 15:00 óra
  • Utazás: egyénileg*

FONTOS

A túrán való részvétel a korlátozott létszám miatt (min. 7 fő, max. 20 fő) ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Ha szeretnél a túrán részt venni kérlek, töltsd ki a lenti jelentkezési lapot. Nem elegendő az "Ott leszek" jelölése a Facebook eseménynél.


KUTYA GAZDIK, FIGYELEM!

A vadon élő állatok háborítatlansága érdekében ezen a túrán KUTYUSOK A TÚRA TELJES IDŐTARTAMA ALATT KIZÁRÓLAG PÓRÁZON VEZETVE VEHETNEK RÉSZT!

Megértéseteket köszönöm!


*Információk az utazáshoz

Autóval utazóknak

A találkozási pont Nagykovácsiban, a Nagyboldogasszony templomnál lesz. Amennyiben autóval érkezel, javaslom, hogy GPS alkalmazással kövesd a lenti linkek alatti címek valamelyikét. Autóddal a településen kijelölt parkolókban, a KRESZ szabályait betartva parkolhatsz majd.

Ha van 1-2 szabad hely az autódban és szívesen utaznál együtt a túrára érkezőkkel, javaslom, hogy hirdesd meg a telekocsis lehetőségedet a túra Facebook eseményénél. Így kevésbé terhelődik a környezet és még az üzemanyag költség is eloszlik.

Tömegközlekedéssel utazóknak

A találkozási pont Nagykovácsiban, a Nagyboldogasszony templomnál lesz, ahová a Budapestről, Hűvösvölgyből a 63 jelzésű autóbusszal átszállás nélkül, menetrend szerint kb. 20-25 perc alatt juthatsz el.

Találkozzunk az erdő szélén! :)


- A túrán minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés a fentiek tudomásulvételét és elfogadását jelenti. Az időjárási és/vagy a terepi viszontagságok figyelembevételével az útvonal/program változtatásának jogát fenntartom. A túra során fotók készülnek, melyeken a résztvevők csoportosan szerepelhetnek. A fotók megjelenhetnek a NaTúra Facebook- és weboldalán egyaránt. -