Mikulás váró túra - 2022.12.04.

2022.10.21
A rendelést leadtam, hogy idén is ilyen szép havas tájban túrázhassunk :) / Fotó: M.Regina
A rendelést leadtam, hogy idén is ilyen szép havas tájban túrázhassunk :) / Fotó: M.Regina
Fotó: www.canva.com
Fotó: www.canva.com

Mikulás váró túra
2022. december 4. - vasárnap
Budapest, Budai-hegység


  Az év egyik legizgalmasabb időszaka az a nap, amikor kitisztítjuk a legnagyobb méretű csizmánkat, feldíszítjük az ablakainkat és felkészülünk a Mikulás érkezésére. Ezen a túrán egy titkos térkép segítségével fogunk közelebb kerülni a Mikulás puttonyához, ezzel is megalapozva az izgalmas várakozás időszakát. Furfangos feladatok, jó kedvkacagás ééés persze A Mikulás is biztosan várható! Minden kalandra vágyó gyereknek itt a helye!

  Ja, és srácok, ne hagyjátok otthon a szüleiteket sem! ;)

 • Időpont2022. december 4. (vasárnap), 10:00 - 14:00
 • Találkozó: 10:00 - Csillebérc, KFKI előtti parkoló (Konkoly-Thege Miklós út 33.)
 • Táv: 7 km
 • Szintemelkedés: 220 m
 • Milyen korosztálynak ajánlott: 6-10 éves gyerekeknek

 • Erőnlét, állóképesség: Az iskolai testnevelés órákon rendszeresen részvevő gyerekek által a túra könnyen teljesíthető.
 • Részvételi díjmely tartalmazza a program szervezését, valamint a túra vezetését az MTSZ által minősített, bronzjelvényes túravezetővel, továbbá részét képezi még gyerekenként (6-10 éves) 1 db egyedileg összeállított Mikulás csomag.
 • Gyerek jegy "hagyományos" csomaggal (6-10 éves): 7.500 Ft / gyerek
 • Kísérő jegy (szülő, nagyszülő, felnőtt kísérő): ingyenes
 • Mikulás csomag kistesó(k)nak: 6 éves kor alatt, igény esetén kérlek, egyeztessünk. Írj nekem erről egy emailt a hello@termeszetkozelituravezetes.hu címre. Köszönöm!
 • Jelentkezési határidő2022. december 2. (péntek) 17:00 óra
 • Utazás: egyénileg*

FONTOS

A túrán való részvétel a korlátozott létszám miatt (min. 8 fő, max. 20 fő) ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Ha szeretnél a túrán részt venni kérlek, töltsd ki a lenti jelentkezési lapot. Nem elegendő az "Ott leszek" jelölése a Facebook eseménynél.

*Információk az utazáshoz

Autóval utazóknak

A találkozási pont Budapesten, a 12. kerületben, Csillebércen a Konkoly-Thege Miklós út 33. szám előtti parkolónál található. Amennyiben autóval érkezel, javaslom, hogy ezt a címet írd be a Waze vagy a Google Maps alkalmazásba.

Ha van 1-2 szabad hely az autódban és szívesen utaznál együtt a túrára érkezőkkel, javaslom, hogy hirdesd meg a telekocsis lehetőségedet a túra Facebook eseményénél. Így kevésbé terhelődik a környezet és még az üzemanyag költség is eloszlik.

Tömegközlekedéssel utazóknak

A találkozási ponthoz (Konkoly-Thege Miklós út 33. szám előtti parkolónál) a Széll Kálmán térről (korábbi Moszkva tér) 221 jelzésű autóbusszal átszállás nélkül juthatsz el.


Kalandozzunk együtt a Mikulást várva kint, a természetben! :)


- Az eseményen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés a fentiek tudomásulvételét és elfogadását jelenti. Az időjárási és/vagy a terepi viszontagságok figyelembevételével az útvonal/program változtatásának jogát fenntartom.-

A regisztráció erre a túrára már lezárult.
Nézz körül a NaTúra-Naptárban a soron következő túrák között.