Edukációs előadás - 2023.10.06.

2023.08.30
Menyházi Regina túravezető, herbalista, a NaTúra alapítója
Menyházi Regina túravezető, herbalista, a NaTúra alapítója

Ismerkedés a gyógynövényekkel

Edukációs előadás

teával és egy kis meglepetéssel

2023. október 6. - péntek, 17:00


Ha érdekelnek a gyógynövények és szívesen megismerkednél velük egy teljes mértékben informatív előadás során, akkor biztosítsd a helyed, regisztrálj és tarts velem. :)

  • Időpont: 2023. október 6. (péntek), 17:00 - 18:30
  • Helyszín: Agora Yoga Stúdió / Budapest, Üllői út 6. (Kálvin tértől 50 méterre)
  • Előadás témája: Ismerkedés a gyógynövényekkel
  • Részvételi díj3.500 Ft/fő előre utalással, mely tartalmazza a program szervezését, az előadást szakképzett herbalista által, ajándék tea fogyasztási lehetőséget és egy kis meglepetést. :)

Ez az előadás nem egyenértékű egyetlen szakirányú képzéssel, vagy azok teljes tananyagával. Az előadás csupán a gyógynövények iránt érdeklődők számára szeretne egy általános ismertetést nyújtani a gyógynövények hétköznapi használatáról és azok tulajdonságairól.

Az előadáson való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel és mivel nem minősül képzésnek, így sem számonkérésre, sem tanúsítványra nem kell a végén számítani, viszont érdemes jegyzetfüzetet és íróeszközt is magaddal hozni.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ami itt a NaTúra weboldalán lehetséges. Az előadáson az érdeklődők a helyszín adottságai miatt korlátozott létszámban (maximum 16 fő) tudnak résztvenni.

A megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el, azonban átruházhatók.