Vendégségben a Karantanya Klub blogjában

2021.05.24

A Katarntanya Klub közösségét három nagyon elszánt és hihetetlenül kreatív nő kezdte el összekovácsolni, akik 2020-ban megoldást kerestek a COVID-19 első hulláma alatt bevezetett karantén mindennapjaira abból a szempontból, hogy gyermekeik végeláthatatlan energiáját hasznos, az interneten fellelhető tartalmakkal köthessék le.

Így született meg elsőként a Karantanya csoport a Facebookon, majd a rendkívüli ötletből egyszer csak önálló vállalkozás jött létre, melynek szellemisége továbbra is a kisgyermekes családok támogatása különféle hasznos tartalmakkal az online mese előadásoktól, az online jóga órákon át, egészen a letölthető színezőkig.

Megismerve a Karantanya Klub tevékenységét és közösségét, nem volt kérdés számomra, hogy felkérésüknek eleget teszek és készítek számukra egy vendégblog cikket, melyben kirándulás tippeket adok a kisgyermekes családok számára.

Ezúton is hálásan köszönöm a Karantanya Klub csapatának a lehetőséget, hogy hasznos tartalommal bővíthettem az egyébként is nagyon színes blogjukat.

Szerző: Menyházi Regina


Szeretnél még több érdekes és hasznos cikkeket olvasni? Kattints a lenti gombra és már böngészhetsz is!