Partnereim

Grisport

a napenergiával készült olasz túrabakancsok

2021-ben az olasz Grisport magyarországi képviselete nagyköveti pályázatot hirdetett, melyre benyújtottam jelentkezésemet, Ők pedig megtiszteltek a nagyköveti címmel és megajándékoztak egy kiváló minőségű túrabakanccsal. Legjobb tudásom szerint igyekszem képviselni a márka szemléletét, ami a természetjárást és a környezetvédelmet helyezi előtérbe.

www.grisport.hu

Mátrai Vanda

coach, tréner, zarándok

Ha az önismeret útján is szeretnél barangolni, de még nem találtad meg az erre legalkalmasabb "önismereti-túravezetődet", akkor nézz be Vandához, Vele nem fogsz eltévedni a rengetegben!

www.onfejlesztotreningek.hu

Pestovics Noémi

családállítás vezető, life-coach

A különféle önismereti módszerek közül a családállítás egyike a legizgalmasabb és legcélravezetőbb technikáknak. Tapasztalataink szerint pedig ez a módszer és a természetjárás remekül kiegészítik egymást! Tégy egy próbát, megéri!

www.noemipestovics.hu

Jelvénystúdió

kitűző, matrica, kulcstartó, hűtőmágnes

A túráimon igyekszem mindig kedveskedni a résztvevőknek egy-két apró kis ajándékkal. A közösségkovácsoló kitűzőim minden esetben a legjobb helyen, a Jelvénystúdióban készülnek.

www.jelvenystudio.hu

Bodogán Sándor

profi fotós

Sándor egy kivételes fotós, kivételes szemmel és látásmóddal, mert nem csupán a stúdióban,  a modellekben  látja meg a szebbnél szebb képeket. Nyílt szívvel és -szemmel járja a természetet, meglátva annak minden rejtett szépségét. Szerencsés vagyok, mert számos külső fotózási helyszínét közösen jártuk be és fedeztük fel.

www.bodogansandor.hu

Hello Wild

vízitúrázás magasfokon

A természetet nem csupán gyalogosan lehet felfedezni. A gyalogtúrázás mellett valódi élményt nyújt a vízitúrázás is. Fedezd fel a vizeket a HelloWild csapatával, hiszen a kaland velük kezdődik!

www.hellowild.hu

Tiszta étel tiszta pillanatok

ahol tudatosan vásárolhatsz

Vác leghangulatosabb környezettudatos és csomagolás mentes kávézója és kisboltja, ahol a tudatos szemlélet mellett a rendkívül kedves kiszolgálás is természetes dolog.

Facebook - @atisztakisbolt

Karantanya Klub

élmény, közösség - gyerekek, szülők

A Karantanya Klub három igazán kreatív nő és anya szárnyai alatt született meg és cseperedett mára az ország egyik legmeghatározóbb családi közösségévé. Általuk csupa hasznos tartalommal lehetnek gazdagabbak akár a hétköznapjaid is!

www.karantanya.hu

Tátrai László

Túravezető / Edzőtúrák

Úgy érzed, hogy szeretnéd magad komolyabb szinten is igénybe venni? Neki mennél a hegynek, hogy megtapasztald a határaidat? Ez esetben vedd fel Lacival a kapcsolatot. Ő kihozza belőled a maximumot!

www.edzoturak.hu

Ez a bejegyzés rész épp Rád vár!

Ha szeretnél Velem a NaTúra keretein belül partnerként együttműködni, tedd meg az első lépést és vedd fel velem a kapcsolatot!