Ilyen volt a 2021-es évem

2021.12.31

Most, hogy az idei év utolsó napjait kényszerpihenővel kell töltenem, akadt egy kis időm a számvetésre. Nem újdonság ez számomra, hiszen minden évben fontosnak tartom összegezni és megvizsgálni az elmúlt évemet.

2021 sok szempontból izgalmas, újdonságokkal teli és tanulságos volt a NaTúra életében.

Az év első fele a pandémia miatt szigorú korlátozásokkal volt tarkítva, ezért igyekeztem ezt a "holtidőt" hasznosan, tanulással tölteni. A természettel kapcsolatos edukáció és túravezetés mellett (illetve ezzel karöltve) fontos szerepet tölt be az életemben a természetes alapanyagokból készített, jótékony hatású készítmények felhasználása, mint pl. a gyógyteák, krémek és illóolajok. Több év gyakorlati tapasztalat után idén végre volt időm arra, hogy ez irányú tanulmányaimat bővítsem, elsőként az illóolajok vonatkozásában. Ezzel telt a január.

Úgy hiszem, hogy a természetben mind egyenlők vagyunk, ezért a tavasz folyamán, áprilisban, az Autizmus világnapja kapcsán jótékonysági virtuális túrát szerveztem, melynek bevételéből az Autisták Országos Szövetségét támogattam.

A május is rendkívül izgalmas volt számomra, hiszen a Grisport hazai márkanagyköveti címével lettem gazdagabb. Nagyon büszke vagyok, hogy tesztelhettem a bakancsukat és népszerűsíthettem idén ezt a márkát.

Mivel a korlátozások bőven elhúzódtak a nyár elejéig, ezért kerestem a lehetőséget a további fejlődésre. Így történt, hogy pályáztam a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány Dobbantó programjába, melyre szerencsémre beválogattak! Az április és június közötti időszak hihetetlenül intenzív volt a programnak köszönhetően. Rengeteg új és hasznos, a vállalkozás fejlesztéséhez szükséges tudással gyarapodtam. Hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a programnak! Kemény és fárasztó időszak volt ez, pláne, mert közben a nyitásnak hála újra beindulhatott a túrázás és újra találkozhattam Veletek!

Az év első felét pedig gyorsan követte a második, ami remekül indult júliusban a NaTúra születésnapjával! Két nagyon jó túrával is megünnepeltük ezt a számomra rendkívül fontos alkalmat. Még egyszer köszönöm, hogy a részesei voltatok!

A nyár és az ősz pedig túrákkal és táborokkal volt tele!

7 hónap

7 megbízás önismereti táborban

33 túra belföldön

306 fő résztvevő

844,61 km (terepbejárás és vezetett túrák)

Ezek a számok nélkületek nem valósulhattak volna meg, ezért hálásan köszönöm Nektek, hogy vagytok és velem tartottatok idén is!

Hálásan köszönöm Mátrai Vanda, hogy idén is ennyi remek önismereti táborodat egészíthettem ki a túráimmal! És külön köszönöm, hogy szeptemberben együtt zarándokolhattunk a Camino Benedictus útvonalán 4 napot.

Év végére pedig hamar beköszöntött a december és szerencsémre idén végre hóval érkezett, így a Mikulás váró kiránduláson a gyerekekkel nem csak a titkos térképet követve juthattunk el a Mikulás puttonyához, de még hóembert is építhettünk közösen! Fergeteges nap volt!

Az év utolsó hónapja termékeny volt a tekintetben is, hogy az idén életre hívott Túrajegyek számos család karácsonyfája alá is bekerültek ajándékként. Sőt, partneremnél, a környezetbarát baba-mama termékeket árusító PelenKalandnál is megvásárolhatóvá váltak.

A karácsonyra való hangolódás pedig a KapCsoda Karácsonyi Aukciójával vált teljessé, amihez felajánlásommal én is hozzájárultam, ezzel is segítve a munkájukat.

Így végig gondolva az idei évemet hálás vagyok, mert ugyan idén is csak 7 hónapot tölthettem aktívan Veletek a természetben, ám mégis úgy érzem, hogy sikerült a lehető legtöbbet és legjobbat kihoznom ebből az évből.

Köszönöm, hogy idén is velem tartottatok!

Találkozzunk 2022-ben is legalább ennyiszer!