Túra Esztergom környékén - 2022.02.05.

2022.01.18

Túra Esztergom környékén
2022. február 05. - szombat


Ha azt mondom Esztergom, a legtöbb embernek az impozáns Bazilika épülete jelenik meg a lelki szemei előtt. Ezen a túrán mi is megpillanthatjuk majd a Bazilikát, ám kicsit távolabbról, a Vaskapu tetejéről. A csodás panoráma mellett hangulatos erdők és friss vizű források tarkítják majd útvonalunkat. Gyere és frissülj fel a természetben!

 • Időpont: 2022. február 05. (szombat), 9:30 - 15:00
 • Találkozó: 9:30 - Esztergom, vasútállomás, főbejárat melletti padok
 • Túra típusa: Körtúra
 • Túra útvonala: Esztergom, vasútállomás » Szent Orbán-kápolna » Csurgó-kút » Fári-kút » Vaskapu, Brilli Gyula menedékház » Esztergom, vasútállomás
 • Táv: 14 km
 • Erőnlét, állóképesség: Edzésben tartott fizikummal a túra RENDSZERESEN TÚRÁZÓK által teljesíthető.
 • Részvételi díj: 3.000 Ft/fő előre utalással és VIP tagoknak vagy 3.500 Ft/fő készpénzzel a helyszínen, mely tartalmazza a program szervezését, valamint a túra vezetését az MTSZ által minősített, bronzjelvényes túravezetővel.
 • Jelentkezési határidő: 2022. február 3. (csütörtök), 17:00 óra
 • Utazás: egyénileg*

FONTOS

A túrán való részvétel a korlátozott létszám miatt (min. 7 fő, max. 15 fő) ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Ha szeretnél a túrán részt venni kérlek, töltsd ki a lenti jelentkezési lapot. Nem elegendő az "Ott leszek" jelölése a Facebook eseménynél.

*Hasznos információk az utazáshoz

Autóval utazóknak

Budapestről a 10-es számú főúton kell elindulni a Solymár - Pilisvörösvár - Piliscsaba - Leányvár - Dorog útvonalon. Dorogon a Polgármesteri hivatalnál található körforgalomnál az első kijáraton kell tovább haladni Esztergom irányába a 111-es számú úton. Ez az út bevezet Esztergomba, ahol a Baross Gábor úton jobbra kell térni és egészen a vasútállomásig (Bem tér) kell követni. Autódat itt, a vasútállomás mellett található P+R parkolóban tudod letenni.

Ha van 1-2 szabad hely az autódban és szívesen utaznál együtt a túrára érkezőkkel, javaslom, hogy hirdesd meg a telekocsis lehetőségedet a túra Facebook eseményénél. Így kevésbé terhelődik a környezet és még az üzemanyag költség is eloszlik.

Tömegközlekedéssel utazóknak

Esztergom megközelíthető Budapestről az alábbiak szerint:

 • Indulás vonattal: Budapest, Nyugati pályaudvar - 8:21
 • Érkezés: Esztergom, vasútállomás - 9:26

Budapest megközelíthető Esztergomból az alábbiak szerint:

 • Indulás vonattal: Esztergom, vasútállomás - 14:35 / 15:05 / 15:35
 • Érkezés: Budapest, Nyugati pályaudvar - 15:39 / 16:09 / 16:39

A pontos, napra kész menetrendi információk érdekében javaslom, hogy indulás előtt ellenőrizd le a járatok pontos indulási idejét a MÁV, valamint az online elérhető menetrendek weboldalán.

Találkozzunk az erdő szélén! :)

- A túrán minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés a fentiek tudomásulvételét és elfogadását jelenti. Az időjárási és/vagy a terepi viszontagságok figyelembevételével az útvonal/program változtatásának jogát fenntartom.-

Regisztráció

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a túra, az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálhatsz. A regisztrációt követően kérlek, hogy az általad megadott e-mail cím tárhelyét figyeld, mert a túrával és a részvételi díj rendezésével kapcsolatos minden további információt e-mailben fogok megküldeni Neked.

**Kérlek, hogy adószámodat csak abban az esetben add meg, ha a számlát nem magánszemélyként szeretnéd kérni. Köszönöm.