Téli feltöltődés - Erdőfürdőzés pároknak - 2022.02.12.

2021.12.14
kép forrása: www.canva.com
kép forrása: www.canva.com
Téli hangulat / Fotó: M.Regina
Téli hangulat / Fotó: M.Regina
Havas ösvény / Fotó: M.Regina
Havas ösvény / Fotó: M.Regina

TÉLI FELTÖLTŐDÉS
Erdőfürdőzés pároknak
2022. február 12. - szombat
Zebegény, Börzsöny


Élvezzétek Ti is a tél legszebb pillanatait! Bizonyára már Ti is tapasztaltátok magatokon, hogy a természetben töltött idő mennyire jótékonyan hat rátok. Ha már csak annyival is hozzájárul a jól létetekhez, hogy az erdei séták után mosolyogva és feltöltődve tértek haza, akkor máris sokkal gazdagabbnak mondhatjátok magatokat.

Ezen az Erdőfürdőzős eseményen a nálam közel 3 éve jól működő, különféle érzékszervi gyakorlatok segítségével lehetőségetek lesz sokkal tudatosabban és mélyebben megmártóznotok az erdő sajátos miliőjében. Tartsatok velem és ajándékozzátok meg magatokat néhány óra tökéletes együtt töltött minőségi idővel! :)

Most minden résztvevő 1 szelet isteni finom réstest kap ajándékba a séta végén!

 • Időpont: 2022. február 12. (szombat), 10:15 - 13:45
 • Találkozó: 10:15 - Zebegény, Mókus Söröző
 • Séta útvonala: Zebegény környéke
 • Táv: 5 km
 • Erőnlét, állóképesség: Edzésben tartott fizikummal a séta teljesíthető akár KEZDŐ TERMÉSZETJÁRÓ számára is.
 • Részvételi díj: 5.000 Ft/fő előre utalással és VIP tagoknak vagy 5.500 Ft/fő készpénzzel a helyszínen, mely tartalmazza a program szervezését, valamint a séta vezetését az MTSZ által minősített, bronzjelvényes túravezetővel.
 • Jelentkezési határidő: 2022. február 10. (csütörtök) 18:00 óra
 • Utazás: egyénileg*

FONTOS

A sétán való részvétel a korlátozott létszám miatt (min. 7 fő, max. 15 fő) ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Ha szeretnél a sétán részt venni kérlek, töltsd ki a lenti jelentkezési lapot. Nem elegendő az "Ott leszek" jelölése a Facebook eseménynél.

*Információk az utazáshoz

Autóval utazóknak

Budapestről az M2 - fizetős (!) - autóúton, vagy a 2-es számú főúton kell Vácig menni, majd a Vác északi határában lévő körforgalomnál át kell térni a 12-es számú főútra, ami a Duna mentén halad. Ezen az úton egészen Zebegényig kell haladni, majd a főútról BALRA térve, a Duna parton lévő parkolóban lesz lehetőség a parkolásra.

Ha van 1-2 szabad hely az autódban és szívesen utaznál együtt a túrára érkezőkkel, javaslom, hogy hirdesd meg a telekocsis lehetőségedet a túra Facebook eseményénél. Így kevésbé terhelődik a környezet és még az üzemanyag költség is eloszlik.

Tömegközlekedéssel utazóknak

Zebegény megközelíthető Budapestről az alábbiak szerint:

 • Indulás vonattal: Z70-es jelzésű vonattal » Budapest, Nyugati pályaudvar - 9:08
 • Érkezés: Zebegény, vasútállomás - 9:58

Budapest megközelíthető Zebegényből az alábbiak szerint:

 • Indulás vonattal: Z70-es jelzésű vonattal » Zebegény, vasútállomás - 14:02
 • Érkezés: Budapest, Nyugati pályaudvar - 14:54

A pontos, napra kész menetrendi információk érdekében javaslom, hogy indulás előtt ellenőrizd le a járatok pontos indulási idejét a MÁV, valamint az online elérhető menetrendek weboldalán.

Találkozzunk az erdő szélén! :)

- A sétán minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés a fentiek tudomásulvételét és elfogadását jelenti. Az időjárási és/vagy a terepi viszontagságok figyelembevételével az útvonal/program változtatásának jogát fenntartom.-

Regisztráció

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a sétára, az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálhatsz. A regisztrációt követően kérlek, hogy az általad megadott e-mail cím tárhelyét figyeld, mert a sétával és a részvételi díj rendezésével kapcsolatos minden további információt e-mailben fogom megküldeni Neked.

**Kérlek, hogy adószámodat csak abban az esetben add meg, ha a számlát nem magánszemélyként szeretnéd kérni. Köszönöm.