Őszi ERDŐFÜRDŐZÉS - 2021.11.27.

2021.11.08
Alkotás a természetben / Fotó: M.Regina
Alkotás a természetben / Fotó: M.Regina
Alkotás a természetben / Fotó: M.Regina
Alkotás a természetben / Fotó: M.Regina
Erdei fények / Fotó: M.Regina
Erdei fények / Fotó: M.Regina

Őszi ERDŐFÜRDŐZÉS
2021. november 27. - szombat
Zebegény, Börzsöny


Bizonyára már Te is tapasztaltad magadon, hogy a természetben töltött idő mennyire jótékonyan hat Rád. Ha már csak annyival is hozzájárul a jól létedhez, hogy az erdei séták után mosolyogva és feltöltődve mész haza, akkor máris sokkal gazdagabbnak mondhatod magad.

Ezen, az Erdőfürdőzős eseményen a közel 3 éve jól működő, különféle érzékszervi gyakorlatok segítségével lehetőséged lesz sokkal tudatosabban és mélyebben megmártóznod az erdő sajátos miliőjében. Tarts velem és ajándékozd meg magad néhány óra tökéletes Én-idővel! :)

 • Időpont: 2021. november 27. (szombat), 10:15 - 14:15
 • Találkozó: 10:15 - Zebegény, Mókus Söröző
 • Séta útvonala: Zebegény környéke
 • Táv: 5 km
 • Erőnlét, állóképesség: Edzésben tartott fizikummal a séta teljesíthető akár KEZDŐ TERMÉSZETJÁRÓ számára is.
 • Részvételi díj: 4.000 Ft/fő előre utalással és VIP tagoknak vagy 4.500 Ft/fő készpénzzel a helyszínen, mely tartalmazza a program szervezését, valamint a séta vezetését az MTSZ által minősített, bronzjelvényes túravezetővel.
 • Jelentkezési határidő: 2021. november 26. (péntek) 17:00 óra
 • Utazás: egyénileg*

FONTOS

A sétán való részvétel a korlátozott létszám miatt (min. 7 fő, max. 15 fő) ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Ha szeretnél a sétán részt venni kérlek, töltsd ki a lenti jelentkezési lapot. Nem elegendő az "Ott leszek" jelölése a Facebook eseménynél.

*Információk az utazáshoz

Autóval utazóknak

Budapestről az M2 - fizetős (!) - autóúton, vagy a 2-es számú főúton kell Vácig menni, majd a Vác északi határában lévő körforgalomnál át kell térni a 12-es számú főútra, ami a Duna mentén halad. Ezen az úton egészen Zebegényig kell haladni, majd a főútról BALRA térve, a Duna parton lévő parkolóban lesz lehetőség a parkolásra.

Ha van 1-2 szabad hely az autódban és szívesen utaznál együtt a túrára érkezőkkel, javaslom, hogy hirdesd meg a telekocsis lehetőségedet a túra Facebook eseményénél. Így kevésbé terhelődik a környezet és még az üzemanyag költség is eloszlik.

Tömegközlekedéssel utazóknak

Zebegény megközelíthető Budapestről az alábbiak szerint:

 • Indulás vonattal: Z70-es jelzésű vonattal » Budapest, Nyugati pályaudvar - 9:07
 • Érkezés: Zebegény, vasútállomás - 9:57

Budapest megközelíthető Zebegényből az alábbiak szerint:

 • Indulás vonattal: Z70-es jelzésű vonattal » Zebegény, vasútállomás - 15:02
 • Érkezés: Budapest, Nyugati pályaudvar - 15:54

A pontos, napra kész menetrendi információk érdekében javaslom, hogy indulás előtt ellenőrizd le a járatok pontos indulási idejét a MÁV, valamint az online elérhető menetrendek weboldalán.

Találkozzunk az erdő szélén! :)

- A sétán minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés a fentiek tudomásulvételét és elfogadását jelenti. Az időjárási és/vagy a terepi viszontagságok figyelembevételével az útvonal/program változtatásának jogát fenntartom.-

Regisztráció

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a sétára, az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálhatsz. A regisztrációt követően kérlek, hogy az általad megadott e-mail cím tárhelyét figyeld, mert a sétával és a részvételi díj rendezésével kapcsolatos minden további információt e-mailben fogom megküldeni Neked.

**Kérlek, hogy adószámodat csak abban az esetben add meg, ha a számlát nem magánszemélyként szeretnéd kérni. Köszönöm.