Hűvösvölgyi barangolás gyerekekkel - 2022.01.15.

2021.12.11
kép forrása: www.canva.com
kép forrása: www.canva.com
Panoráma az Apáthy-sziklánál / Fotó: M.Regina
Panoráma az Apáthy-sziklánál / Fotó: M.Regina
Ösvény az Árpád-kilátónál / Fotó: M.Regina
Ösvény az Árpád-kilátónál / Fotó: M.Regina

Hűvösvölgyi barangolás gyerekekkel
2022. január 15. - szombat
Budapest, Hűvösvölgy


  Tél ide, tél oda, a gyerekeknek bizony aktív pihenésre van szükségük, hogy aztán este a szülők is valóban aktívan pihenhessenek! ;) Ebben lehet segítségetekre ez a kis barangolós program, amikor felfedezzük Mátyás király egykori vadaskertjének környékét, panorámát lesünk és még egy matuzsálemi korban lévő libanoni cédrust is meglátogatunk. Útközben sok érdekességet mesélek majd az útvonalon elénk táruló különféle látnivalókról. Tartsatok velem, töltsünk együtt néhány izgalmas órát a friss levegőn! :)

 • Időpont2022. január 15. (szombat), 10:00 - 14:00
 • Találkozó: 10:00 - Hűvösvölgy, a Hűvösvölgyi Lángosos mellett
 • Táv: 9 km
 • Milyen korosztálynak ajánlott: 6-10 éves gyerekeknek

 • Erőnlét, állóképesség: Testnevelés órán rendszeresen résztvevő gyerekek számára teljesíthető a kirándulás.
 • Részvételi díjmely tartalmazza a program szervezését, valamint a kirándulás vezetését az MTSZ által minősített, bronzjelvényes túravezetővel:
 • Gyerek jegy (6 éves kor felett): 2.000 Ft / gyerek
 • Kísérő jegy VIP tagoknak (szülő, nagyszülő, felnőtt kísérő): 3.000 Ft / fő
 • Kísérő jegy (szülő, nagyszülő, felnőtt kísérő): 3.500 Ft / fő
 • Kistesó(k)nak (6 éves kor alatt): ingyenes
 • Túravezető: Menyházi Regina
 • Jelentkezési határidő2022. január 13. (csütörtök) 16:00 óra
 • Utazás: egyénileg*

FONTOS

A túrán való részvétel a korlátozott létszám miatt (min. 7 fő, max. 15 fő) ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Ha szeretnél a túrán részt venni kérlek, töltsd ki a lenti jelentkezési lapot. Nem elegendő az "Ott leszek" jelölése a Facebook eseménynél.

*Információk az utazáshoz

Autóval utazóknak

A találkozási pont Budapesten, a 2. kerületben, a Hűvösvölgyi út és a Szipka utca kereszteződésénél lesz. Az autódat a 60 méterrel távolabb lévő P+R parkolóban teheted le a Hűvösvölgyi út 205. szám alatt. Amennyiben autóval érkezel, javaslom, hogy ezt a címet írd be a Waze vagy a Google Maps alkalmazásba.

Ha van 1-2 szabad hely az autódban és szívesen utaznál együtt a túrára érkezőkkel, javaslom, hogy hirdesd meg a telekocsis lehetőségedet a túra Facebook eseményénél. Így kevésbé terhelődik a környezet és még az üzemanyag költség is eloszlik.

Tömegközlekedéssel utazóknak

A találkozási ponthoz a Széll Kálmán térről (korábbi Moszkva tér) 56, 56A és 61 jelzésű villamosokkal átszállás nélkül juthatsz el.

Találkozzunk az erdő szélén! :)

- Az eseményen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés a fentiek tudomásulvételét és elfogadását jelenti. Az időjárási és/vagy a terepi viszontagságok figyelembevételével az útvonal/program változtatásának jogát fenntartom.-

Regisztráció

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez az esemény, az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálhatsz. A regisztrációt követően kérlek, hogy figyeld az általad megadott e-mail cím tárhelyét, mert az eseménnyel és a részvételi díj rendezésével kapcsolatos minden további információt e-mailben fogok megküldeni Neked.

**Kérlek, hogy adószámodat csak abban az esetben add meg, ha a számlát nem magánszemélyként szeretnéd kérni. Köszönöm.